Verzendingsbeleid

Verzendingsbeleid
COVID-19 leveringsinformatie

Als reactie op COVID-19 nemen al onze vervoerders voorzorgsmaatregelen om de gezondheid en het welzijn van hun chauffeurs en onze klanten te waarborgen. Wees ervan verzekerd dat al onze vervoerders de adviezen en richtlijnen van de overheid volgen en dat de veiligheid van iedereen onze prioriteit is.

Op dit moment zijn er geen gevolgen voor onze bezorgdiensten, maar we raden alle klanten aan om hun huisadres te gebruiken voor bezorging.

In de toekomst zullen alle vervoerders een contactloze bezorgservice hanteren, wat betekent dat u niet hoeft te tekenen voor een bezorgd pakket. U kunt alle richtlijnen en maatregelen van de vervoerder bekijken op de website van de aangewezen vervoerder.

Wij hopen dat u de maatregelen die zijn genomen om u te beschermen en ervoor te zorgen dat wij normaal kunnen blijven werken, begrijpt en begrijpt.Alle bestellingen worden binnen 1 tot 2 werkdagen (weekenden en feestdagen niet meegerekend) na ontvangst van uw orderbevestiging per e-mail verwerkt. U ontvangt nog een bericht wanneer uw bestelling is verzonden.

Hoe controleer ik de status van mijn bestelling?
Als je bestelling is verzonden, ontvang je van ons een e-mail met daarin een volgnummer waarmee je de status kunt controleren. Het duurt 48 uur voordat de traceerinformatie beschikbaar is.

Als u uw bestelling niet binnen 10 dagen na ontvangst van uw verzendbevestiging per e-mail hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via help@Lumoq.com met uw naam en bestelnummer, en wij zullen het voor u uitzoeken.Terugbetalingen, retouren en uitwisselingen
Wij accepteren retourzendingen tot 30 dagen na levering, als het artikel ongebruikt en in originele staat is, en wij zullen het volledige orderbedrag minus de verzendkosten voor de retourzending terugbetalen.

In het geval dat uw bestelling beschadigd aankomt, stuur ons dan zo snel mogelijk een e-mail op help@Lumoq.com met uw bestelnummer en een foto van de toestand van het artikel. Wij behandelen deze per geval, maar zullen ons best doen om tot een bevredigende oplossing te komen. Bekijk ons retourbeleid.

Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via help@Lumoq.com.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Gratis verzending

Klantenservice